Torben Ianssen.jpg

Dr Ianssen er overlege og spesialist i ortopedisk kirurgi. Han har bakgrunn fra Betanien Hospital i Skien, Sykehuset Telemark og Ullevål Universitetssykehus. Han har arbeidet innen ortopedisk kirurgi siden 2006. Han arbeider innen et vidt spekter av ortopedisk kirurgi, med hovedfelt skulderkirurgi og hoftekirurgi, i tillegg til fot-/ankelkirurgi, knekirurgi og håndkirurgi. 

 

 

Dr Ianssen gjør en grundig vurdering av din tilstand spesielt med tanke på om det er aktuelt med operasjon eller annen behandling. Dersom tilstanden anbefales operert vil du da bli henvist til et sykehus som er med i ordningen for fritt sykehusvalg, som du selv bestemmer. Dr Ianssen gjør også ultralydundersøkelse og ultralydveiledet injeksjon.

Henvisning/timeavtale:
 

 

Pasienter som skal vurderes for kirurgi eller ønsker ultralydundersøkelse/injeksjon bestiller her:
 

 

 

 

 

Det er ikke nødvendig med henvisning fra fastlege/behandler, men det er ønskelig at alle relevante opplysninger foreligger. Særlig er det viktig at radiologiske bilder foreligger, i tillegg til beskrivelse av bildene.

 

 

 

Bilder tatt ved Sykehuset Telemark HF (Betanien, Skien, Porsgrunn, Kragerø, Notodden, Rjukan) eller fra andre radiologiske institutter (Curato/Unilabs), bør fortrinnsvis kopieres på CD- rom og medbringes sammen med beskrivelse.

 

 

 

Du vil ikke få tilbud om en operasjon som du skal betale selv (privat), men du får tilgang til det offentlige operasjonstilbudet. Dersom du uansett av tidsmessige årsaker selv ønsker å betale for en operasjon hos en privat aktør, bør du kontakte en slik direkte for en forhåndsundersøkelse der.